Gold Millionaire
The world cheapest gold buying system

Gold Millionaire Szeminárium összefoglaló

Az alábbiakban a 2017. július 1.-ei rendezvényünk összefoglalóját tudod meghallgatni. Az előadások váza megegyezett a 2017. április 29-ei start szeminárium anyagával, ezért nem készítettünk újabb összefoglalót, viszont az újdonságokat pontokba összeszedtük:

  • A beregszászi autómosó már harmadik hónapja nyereségesen működik, a forgalmunkat eddig minden hónapban sikerült növelni, májusban közel dupláztunk, júniusban 8%-al növeltük a bevételt:)
  • 1000 db oxyfát ültettünk, melyek már 6 hetesek és szépen fejlődnek:)
  • Újabb 3 hektár földterület van vásárlás alatt a magyar árak harmad-negyed részéért, melyre 2018 tavasszal 1500 újabb oxyfa palántát ültetünk majd.
  • A beregszászi parkoló zónának elkészültek a tervei, a kivitelés előkészítésénél tartunk:)
  • Munkácson is tárgyalásokat folytatunk a belvárosi parkoló zónák kialakításával kapcsolatban, a beregszászi jó referencia lesz.
  • AKCIÓ!!! Amennyiben július 31-ig minimum 20.000 EURÓ értékben vásárolsz új utalványokat, akkor a következő 3 hónapban a bónusz pontjai duplázódnak, amennyiben 30.000 EURÓ vagy magasabb értékben vásárolsz akkor triplázódnak. Régebbi tagokra is érvényes az akció, de csak új vásárlást veszünk figyelembe. Az akció célja, hogy maximális hatékonysággal tudjuk kiaknázni a nagyszerű üzleti lehetőségeket, melyek előttünk vannak!

Nézd meg a videókat érdemes, hogy jól tájékozott legyél a Gold Millionaire üzleti rendszerrel kapcsolatban!

Útmutató a GM tovább ajánlásához

Ajánld tovább Te is a Gold Millionaire egyedi rendszerét és akár többszörözd meg havi bónusz pont jóváírásaidat! Küldd tovább a GM landing page-et barátaidnak és ismerőseidnek az alábbi kísérő szöveggel:


Kedves ...!

Biztos vagyok benne, hogy Téged is érdekelnek olyan lehetőségek, hogyan tudnál egzisztenciálisan gyorsabban fejlődni. A napokban megismerkedtem egy üzleti lehetőséggel, amit szeretnék a figyelmedbe ajánlani. A Gold Millionaire nem csak a világ legolcsóbb aranyvásárlási szisztémája, hanem egyben egy cash flow rendszer is, ami valódi megoldást kínál egy szabad élet megvalósításához.


Bővebb információkért kérlek kattints az alábbi linkre, iratkozz fel és utána majd beszéljünk, kíváncsi vagyok, mi a véleményed:)


Amennyiben szeretnél regisztrálni, az alábbi ajánlói kódommal tudod ezt megtenni:gm... (ide írd be az ajánlói kódod!!!)
Üdvözlettel,
Neved