Gold Millionaire
Cash flow in Gold

Hírlevél 2017. június 25.

Újabb lépések a fejlődés útján

Már 4 hetes az oxyfa ültetvényünk

Nagy örömmel informálunk, hogy nagyon szépen fejlődik a mára már több, mint 4 hetes, 1000 fából álló oxyfa ültetvényünk Kárpátalján. 
A Gold Millionaire Ltd. leányvállalata a Magic Forest Ltd. 2 hektár saját tulajdonú területen hozta létre az első ültetvényét. A palántákat az első 2 hónapban minden nap öntözni kell, illetve egy speciális tápot is kaptak annak érdekében, hogy szépen fejlődjenek.
Köztudott, hogy a fa ára folyamatosan emelkedik, a napokban kaptuk a hírt, hogy az oxyfa felvásárlási ára is 120 euróról 160-ra emelkedett köbméterenként!!! A 6. évben egy fából várhatóan 0,7m3 értékesíthető faanyag keletkezik, amit még 4 évente 3 vágás fog követni.
Azt tervezzük, hogy minden évben újabb és növekvő méretű ültetvényeket hozunk létre, szóbeli megállapodást kötöttünk egy újabb 3 hektár nagyon frekventált helyen lévő kárpátaljai földterület megvásárlására a magyarországi árak negyed résszéért, ami a cég eredményességét tovább fogja növelni:)

A beregszászi parkolózónák kivitelezési munkái hamarosan elkezdődnek

Befejeződtek a beregszászi parkolózónák tervezési munkái. Az önkormányzattal egyeztetve egy vegyes parkolórendszert fogunk megvalósítani, 2 utcában, melyek zsákutcák sorompós rendszert hozunk létre, a többi utcában oszlop automaták lesznek elhelyezve. A Gold Millionaire Ltd ukrán leányvállalatának a Royal Parking Ltd-nek parkolási renddel kapcsolatos szabályzata is elkészült. 
A terv az, hogy 2017 szeptemberére működjön a fizető parkoló rendszer Beregszász belvárosában és elinduljon ebből a projektünkből is a cash flow áramlás:)

Gold Millionaire szeminárium Budapesten

2017. július 1-én szombaton a budapesti Lurdy Házban tartunk egész napos szemináriumot, amire várjuk a tagjainkat, illetve a Gold Millionaire rendszer után érdeklődőket. 
Ez a rendezvény nagyon jó alkalom arra, hogy meghívd barátaidat vagy üzlettársaidat, hogy megismerjék közelebbről ezt a kivételes üzleti rendszert és ezáltal a Te havi bónusz pontjaid száma is növekedjen!
Bővebb információ és jelentkezés itt>>>

Növekszik a Golden Riverstone arany webshop forgalma is!

Egyre több tagunk él a lehetőséggel, hogy bónusz pontjait aranyra váltsa át a Webshopban, de a külsős vásárlások is elindultak:)

Frissítettük a magyar és angol marketing videókat, illetve hamarosan újabbak is megfognak jelenni:)

Iratkozz fel a Gold Millionaire YouTube csatornájára és like-old a facebook oldalunkat is!
https://www.facebook.com/goldmillionaire.net/
https://www.youtube.com/channel/UCsT5pNihApnBY7L2Bhzp7xQ 

Tegyük együtt sikeressé a Gold Millionaire üzleti rendszert!

Sok sikert!
Gold Millionaire Ltd.