Gold Millionaire
Cash Flow in Gold

Hírlevél 2017 július 22.

Egy aranybánya tetjén ülünk

A Gold Millionaire Ltd. leányvállalata a Magic Forest Ltd. 2 hektár saját tulajdonú területen hozta létre az első ültetvényét.  Most már 8 hetesek és kb. 1 méter magasak az oxyfa csemetéink a kárpátaljai ültetvényünkön, nagyon szépen fejlődnek:)

Megkötöttük a végleges szerződést a múlt hónapban már beharangozott 3,2 hektár földre, mindössze 3.000 dollár vételáron, ami ötöd része a magyarországi földáraknak.

A létrejött ültetvényünk Ukrajna 3. oxyfa ültetvénye, a célunk, hogy egy-két éven belül piacvezetővé váljunk és az erdőink területe 5 éven belül meghaladja a 100 hektárt. 

Ezek az erdők kiemelkedő profitot fognak hozni, már most 160 euró a felvásárlási ára az oxyfának köbméterenként és ez folyamatosan nő!!! Egy oxyfa palánta ára 7.5 euró.

Folyamatosan emelkedő forgalom a beregszászi Osmo Car Wash önkiszolgáló autómosónknál

Várhatóan a júliusi hónap forgalma megint rekord lesz, ez már a nyitás óta, már 4. hónapja folyamatosan emelkedett a beregszászi autómosónk bevétele és nyeresége egyaránt.

Most szombaton különleges érdekességgel készültünk, a mosás habja rózsaszínű volt, jövő szombaton pedig ajándék ásványvízzel várjuk ügyfeleinket, a gyerekeket pedig nyalókával.

Meg is lett az eredmény, rekord forgalommal zártunk, 97 autót fogadtunk, korábban 92 volt a rekord!

A leendó munkácsi mosónk az építési engedélyezési szakaszban tart.

Szinte lehetetlen parkolni Beregszászász belvárosában

Rekord forgalom van az ukrán-magyar határon, mindkét irányba több órás várakozások. Beregszász belvárosában sem jobb a helyzet nagy a káosz, csúcsidőben szinte lehetetlen parkolóhelyet találni.

Cégünk a Royal Parking nyerte el a lehetőséget, hogy Beregszász fizető parkoló övezeteit kialakítsa és üzemeltesse. A héten az alpolgármesterrel volt egy megbeszélésünk, a parkolási szabályzattal kapcsolatban kértek még módosításokat, összességében elmondhatjuk, hogy jól haladnak a dolgaink. Elkezdtük a tárgyalásokat kivitelező cégekkel is, hamarosan indítjuk a beruházást.

Duplázd vagy akár triplázd meg bónusz pontjaidat 3 hónapon keresztül!

Kárpátalja piacvezető önkiszolgáló autómosó hálózatát építjük, a mi kezünkben van Kárpátalja fizetőparkoló zónáinak a kiépítési lehetősége, egész Ukrajnában a legnagyobb oxyfa ültetvény tulajdonosok leszünk és még több magas metérülésű cash flow projekt kiaknázása vár ránk!

Ez egy aranybánya projekt, amit most aknázunk ki! És ezt minél gyorsabban kell megtennünk, mert itt liheg a konkurencia a nyakunkban, de most még időben vagyunk!

Ha július végéig legalább 20.000 euró értékben vásárolsz utalványokat, akkor duplázzuk, ha legalább 30.000 euró értékben, akkor triplázzuk a havi bónusz pont jóváírásaidat 3 hónapon keresztül!

Sok sikert!
Gold Millionaire Ltd.
Király Norbert ügyvezető