Gold Millionaire
Cash flow in Gold

Hírlevél 2017 augusztus 10.

Minden terv szerint halad

Valóban álomszépen fejlődik a Magic Forest Ltd. első oxyfa ültetvénye

10 hetes az oxyfa ültetvényünk. Az 5 cm-es palántákból 10 hét alatt kb. 1,3 méter magas facsemeték lettek:) Minden várakozásunkat meghaladó módon fejlődik az erdő, 12 hetesen várhatóan már 2 méternél is magasabbak lesznek.

A napokban az alsó levelek eltávolításra kerülnek, hogy a gyökerek még jobban tudjanak fejlődni. Eddig minden nap locsoltuk a fákat, de szeptembertől szépen fokozatosan megvonjuk tőlük a vizet, mivel az oxyfa gyökere nagyon mélyre hatol le, valamint az időjárás is csapadékosabbá válik, így ez nem fog problémát jelenteni. 

Minden tavasszal újabb és nagyobb ültetvényeket fogunk létrehozni, az 5. évtől pedig megindul a cash flow és az értékes fából még értékesebb aranyat csinálunk:)

Indul a második Osmo Car Wash autómosó építése

A beregszászi önkiszolgáló autómosónk forgalmával maximálisan meglehetünk elégedve, már a 4. hónapot zártuk és minden hónap magasabb eredményt hozott, mint az előző, pedig a július nagyon száraz hónap volt, ami nem kedvez a forgalomnak. Ennek ellenére 8%-os forgalomnövekedést tudtunk elérni:)

Megkapta az építési engedélyt a munkácsi autómosónk, így elkezdtük a kivitelezési munkák előkészítését. Hasonló beruházási költségek mellett ettől a 4 állásos mosótól még magasabb bevételeket és megtérülést várunk, mint a beregszászi autómosótól. Amennyiben sikerül tartanunk az ütemtervet, akkor karácsonykor már működni fog ez a pénzgépünk is:)

Hamarosan kezdjük Beregszász parkoló zónáinak a kivitelezését

Úgy néz ki augusztusban sikerül minden bürokratikus akadályt leküzdenünk és aláírhatjuk a beregszászi önkormányzattal a végleges szerződést, miszerint a Royal Parking Ltd. építheti ki és üzemeltetheti a belvárosi parkoló zónákat.

Példa értékű projekt lesz ez Kárpátalján. A munkácsi polgármesterrel szeptember elején találkozunk, hogy a város parkoló zónáinak kiépítési és üzemeltetési jogáról tárgyaljunk:)

Fantasztikus lehetőségek kihasználása és egy egyedülálló cég és hálózat felépítése első fázisában vagyunk. Nagyon örülünk, hogy ezt az izgalmas időszakot Veled együtt élhetjük meg. Csak bátorítani tudlak, hogy ismerd meg és aknázd ki minél jobban a Gold millionaire-ben rejlő üzleti lehetőséget!

Üdvözlettel,
Király Norbert ügyvezető
Gold Millionaire Ltd.