Gold Millionaire
The world's cheapest gold buying system

A Magic Forest Ltd. első projekje sikerrel indult

2 hektáron 1000 oxyfa palántát ültettünk

A Gold Millionaire Ltd. leányvállalata az ukrajnai bejegyzésű Magic Forest Ltd. tevékenysége oxyfa ültetvények létrehozása és a vágásérett erdők értékesítése. 
Május 19-én 2 hektár saját tulajdonú földterületen 1000 darab facsemetét ültettünk el. Az oxyfa egy rendkívül gyorsan növő fafajta, melyet laboratóriumi körülmények között állítanak elő. A végtermék egy görcsmentes, könnyű fajsúlyú fa, ami miatt a búrorgyártó cégek nagyon kedvelik.
Az első vágás a 6. évben lesz aktuális, majd ezt követően a fa tovább növekszik és 3x4 évente még újra vágásérett állapotba fog kerülni. Már az első vágás terv szerint több 100%-os megtérülést fog hozni:)

A Magic Forest Ltd. célja, hogy minden évben újabb és egyre nagyobb területeken hozzon létre ültetvényeket, melyek a 6. évtől kezdve folyamatos és magas készpénzáramlást fognak eredményezni, ami extra bónusz pontokat fog jelenteni a Gold Millionaire rendszer tagjainak.

Amennyiben még nem vagy regisztrált Gold Millionaire tagunk, a regisztrációt az alábbi gombra való kattintás után tudod megtenni! 

Amennyiben már regisztráltál, de még nem vásároltál Start Utalvány Pontokat, vagy újabbakat vásárolnál, akkor kattints az alábbi gombra, lépj be a GoldMillionaire.net weboldalra, ahol a "Pénzügyek" menüpont >>> Bónusz, Mátrix, Start Utalvány Pontok >>> Start-utalvány Pont vásárlás menü alatt megtalálod az átutalási információkat.